Saturday 4 February

Beste broeders en zusters,

Mgr. Karel Choennie, bisschop van Bisdom Paramaribo, is bezig om vanuit Suriname een container met rijst te sturen naar Dominca. De kosten voor het versturen van een container rijst bedragen rond de SRD 12.000. Vanwege voedsel veiligheidsregels wordt u verzocht om geen losse rijstzakken te sturen, maar een finaciele bijdrage te leveren.
De bisschop heeft Conraad Issa gevraagd om dit initiatief voor hem te coordineren. Voor meer informatie kunt u hem bereiken op het nummer 7192000 of e-mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uw financiële bijdrage kunt u storten/overmaken op onderstaande rekeningen van het Bisdom Paramaribo,
alle bij De Surinaamse Bank NV:

SRD-stortingen: rek. RK BISDOM ONDERSTEUNINGSFONDS – nr. 0006495338
Eurostortingen: rek. RK BISDOM EURO PROJECTEN – nr. 0004481542
USD-stortingen: rek. RK BISDOM USD PROJECTEN – nr. 0005026806

Vermeld bij uw storting/overmaking: “NOODHULP ORKAANSLACHTOFFERS”

Van de secretaris-generaal van de Antilliaanse Bisschoppenconferentie (AEC) ontvingen wij de aanmoediging om te blijven bidden voor al onze broeders en zusters in de Caribische regio, wiens gebied zwaar getroffen zijn door orkaan Irma en Maria. Ook wordt een beroep gedaan op alle gelovigen in heel de regio om ook financiële ondersteuning te geven aan de getroffen eilanden, die ernstig getroffen zijn door orkaan Irma en Maria.

Laat ons allen royaal geven voor onze broeders en zusters in nood.