Saturday 4 February

Beste broeders en zusters,

Van de secretaris-generaal van de Antilliaanse Bisschoppenconferentie (AEC) ontvingen wij de aanmoediging om te blijven bidden voor al onze broeders en zusters in de Caribische regio, wiens gebied zwaar getroffen zijn door orkaan Irma en Maria.

In het bijzonder wordt ons gebed gevraagd voor de mensen van het Bisdom St. John’s-Basseterre (Antigua & Barbuda) en Dominica. De bisschop van dat bisdom, mgr. Robert Llanos, heeft gevraagd om ondersteuning voor het volk van de eilanden die aan zijn zorg zijn toevertrouwd, in het bijzonder Barbuda, die ernstig getroffen is. Hij vraagt vooral om hulp in de vorm van (niet aan bederf onderhevige) voedingswaren, drinkwater, matrassen, dekens, baddoeken etc., voor de opvang van de evacuees van o.a. Barbuda.

Vanuit de AEC wordt een beroep gedaan op alle gelovigen in heel de regio om ook financiële ondersteuning te geven aan de getroffen eilanden, die ernstig getroffen zijn door orkaan Irma en misschien ook getroffen zullen worden door orkaan Jose, die in aantocht is.

Uw financiële bijdrage kunt u storten/overmaken op onderstaande rekeningen van het Bisdom Paramaribo,
alle bij De Surinaamse Bank NV:

SRD-stortingen: rek. RK BISDOM ONDERSTEUNINGSFONDS – nr. 0006495338
Eurostortingen: rek. RK BISDOM EURO PROJECTEN – nr. 0004481542
USD-stortingen: rek. RK BISDOM USD PROJECTEN – nr. 0005026806

Vermeld bij uw storting/overmaking: “NOODHULP ORKAANSLACHTOFFERS”

Laat ons allen royaal geven voor onze broeders en zusters in nood.

Namens de Bisschop,
Paul Tjon Kiem Sang, secretaris.

Ravage Barbuda