Tuesday 18 June

Gezocht: Leidsters Maria InternaatHet Maria internaat is een Rooms katholiek tweede huis voor meisjes in de leeftijdsgroep van 8 t/m 15 jaar. Wij streven er naar de best mogelijke zorg en begeleiding te bieden aan de meisjes en hen zodoende klaar te stomen om hun plek in de maatschappij te vinden. Dit doen wij 24 uur per dag - 7 dagen in de week.

Voor het internaat zijn wij op zoek naar:

Leidsters (v)

Als leidster woon je op het internaat en maak je actief deel uit van het Rooms katholiek opvoedings- en begeleidingssysteem. Daarbij behoud je normaal de studie die je al volgt of de baan die je hebt. Ben je minimaal 18 jaar oud, ongebonden (geen gezin) en voor minstens 1 (één) jaar beschikbaar, dan is dit een gelegenheid om een verrijkende ervaring op te doen die jou in je verdere carrière alleen maar van dienst kan zijn.

De leidster ontvangt geen vergoeding maar geniet vrije kost en inwoning. Als tegenprestatie help je met de begeleiding van de pupillen en met toezicht houden. Hierbij vervul je een voorbeeld functie d.w.z. dat er voor jou een gedragscode geldt. Op het internaat hechten wij belang aan orde en structuur en ook de leidster zal zich moeten houden aan een rooster voor aanwezigheid en taken.

Heb je interesse en wil je meer weten ? Maak contact voor een oriënterend gesprek met mw. Claudia Tjon Kiem Sang via telnr. 8950647 (ook whatsapp) of email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.