Tuesday 18 June

Vacature Maria InternaatHet Maria internaat is een Rooms katholiek tweede huis voor meisjes in de leeftijdsgroep van 8 t/m 15 jaar. Wij streven er naar de best mogelijke zorg en begeleiding te bieden aan de meisjes en hen zodoende klaar te stomen om hun plek in de maatschappij te vinden. Dit doen wij 24 uur per dag - 7 dagen in de week.

Voor het internaat zijn wij op zoek naar een:

Internaat manager (v)

De Internaat manager heeft als voornaamste taak : het coördineren van de administratieve, organisatorische en operationele werkzaamheden binnen het internaat.

U heeft de dagelijkse leiding over het internaat en stuurt daarvoor het team van leidsters en overige medewerkers aan. U houdt de (financiële) administratie bij, onderhoudt contacten met ouders/verzorgers en scholen en met overige relevante dienstverleners en actoren.

Verder ziet u toe op naleving van regels en protocollen en een vlot verloop van alle huishoudelijke taken binnen het internaat.

Wij verwachten van u een ruime mate van zelfstandigheid, accuratesse, hands-on mentaliteit en een pro-actieve houding. Uiteraard is het belangrijk dat u affiniteit hebt met de doelgroep en het prettig vind om met kinderen en jonge tieners om te gaan.

Als internaat manager maakt u deel uit van een systeem van opvoeding en begeleiding volgens de Rooms-katholieke geloofsovertuiging en wordt u geacht deze te onderschrijven en er actief in te participeren.

De functie is een fulltime functie op basis van 40 uren per week met een flexibele invulling.

Wilt u reageren ? Maak contact met mw. Claudia Tjon Kiem Sang  
Telnr (ook whatsapp) 8950647 of email naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.