Saturday 21 July

“Unu o feni wan nyun-nyun pikin, di domru na ini duku e ddon na ini wan nnyanbaki.”

Laat uw creativiteit en spiritualiteit spreken en doe mee aan de Kerststallenexpo, die gehouden zal worden in het Kerkelijk Museum van het Bisdom Paramaribo van 20 december 2017 tot 6 januari 2018.

Ontwerp en vervaardig een kerststal in een bierkrat of kartonnen doos, niet groter dan 45x45x45 cm. Gebruik daarvoor materiaal naar eigen keuze – en wees daarin zo creatief mogelijk! De vervaardiging van de kerststal mag u individueel doen of in groepsverband (als parochie, bijv.). Geef ook een korte beschrijving/toelichting op het idee van uw kerststal (maximaal 150 woorden). Vermeld daarbij ook uw naam.

De uiterste datum voor het inleveren van uw kerststal is vrijdag 15 december, en wel bij het Bisschopshuis, Henck-Arronstraat 12.
Download hier het inschrijfformulier die u ingevuld samen met uw kerststal moet indienen.

Bekijkt u hier een aantal voorbeelden ter inspiratie: