Thursday 22 June

Pastorale LeergangenDe Pastorale Leergangen voor 2017 worden u aangeboden door de Dienst voor Geloof Communicatie en Cultuur. De leergangen zijn cursusmodules over ons geloof en zijn toegankelijk voor alle belangstellenden. In het bijzonder willen wij ze aanbevelen aan de parochiële medewerkers. Wij garanderen dat deelname voor u zeer verrijkend zal zijn voor uzelf, uw parochie en het gehele RK Bisdom.

In de maanden mei en juni is het onderwerp: Eucharistie
Cursusdagen:
*  10,11, 17, 18 mei (Eucharistie I)
*  7, 8, 14, 15 juni (Eucharistie II)

De Cursus wordt verzorgd door: - P. Tjon Kiem Sang

Lokatie: Asewa-Otono, Prinssessestraat 46
Tijd: 18.00  -21.00 uur
Bijdrage: SRD. 50,=
Tel: 424245 of 476888

De cursusleiders van de verschillende leergangen zijn oa. : Mgr. K. Choennie, Pater E. Kross, P. Tjon Kiem Sang en G. Misidjang.

NB: Wijzigingen voorbehouden
Deelnemers die van een cursus minimaal 3 avonden bijwonen, komen in aanmerking voor een oorkonde.