Tuesday 25 July

Informatie rondom uitvaartdienst Mgr. ZichemIn verband met het overlijden van Mgr. Zichem is er op zaterdag 19 november de gelegenheid tot afscheid nemen in de Basiliek van 15:00 - 18:45 uur, gevolgd door de vesperviering van 19:00 - 20:30 uur.

De uitvaartdienst begint op zondag om 15:00 uur  ook in de Basiliek.

Voor de media is op donderdag 18 november om 16:00 uur een briefing in de kathedrale Basiliek. Bij de briefing zullen er mediapasjes worden verstrekt alsook instructies volgens ons media protocol tijdens de diensten.

Voor de uitvaartplechtigheid van Monseigneur Aloysius Zichem op zondag 20 november 2016 zal er op het parkeerterrein van de Kathedrale Basiliek aan de Henck Arronstraat een tent met  500 zitplaatsen en TV schermen worden opgesteld van waaruit de plechtigheden binnen de Basiliek gevolgd kunnen worden.

Op de volgende distributiepunten kunnen de plaatsbewijzen vanaf donderdag 17 november om 10.00u afgehaald worden:

1. Maria Koningin van de Wereldkerk – Franklinweg 2, Latour
  2. Driekoningenkerk (Rajpur) – Verl. Mahonielaan 27
  3. Alfonsiuskerk – Verl. Keizerstraat 65
  4. Secretariaat Kathedrale Basiliek/Vitrine – Mgr. Wulfinghstraat 2

RK Bisdom Paramaribo
16 november 2016

Download hier de informatie van de uitvaart

Download hier de activiteiten rondom de uitvaart van Mgr. Zichem in PDF

Download hier de rouwadvertentie van Mgr. Zichem in PDF

Download hier het afhaalschema van de zitplaatspasjes