Tuesday 19 September

100 jaar verschijning Maria in FatimaOp zaterdag 13 mei a.s. zal het precies 100 jaren zijn dat Onze Lieve Vrouwe verscheen aan drie kinderen: Lucia Santos (10 jaar), Francisco Marto (8 jaar) en Jacinta Marto (6 jaar). Tijdens deze verschijningen heeft de Moeder Gods enkele bijzondere geheimen toevertrouwd aan deze kinderen, die door de Kerk in de loop der jaren zijn onthuld.

Dit eeuwfeest van de verschijning van O.L. Vrouwe te Fatima wordt wereldwijd groots gevierd. Paus Franciscus zelf zal op die dag te Fatima (Portugal) voorgaan in een bijzondere viering. Wij willen ons daarbij aansluiten en daarom zal er ook in ons Bisdom een bijzondere viering worden gehouden, en wel als volgt:

Datum: zaterdag 13 mei 2017
Plaats: Kerk van O.L.V. van Fatima, Calcuttastraat.
Tijd: om 18:00 uur rozenkransgebed op het terrein van de Fatimaschool (achter de kerk), gevolgd door een processie naar de kerk waar er een feestelijke Eucharistieviering zal worden gehouden.

Komt allen naar deze opening van het eeuwfeest van O.L. Vrouwe van Fatima!